Jacobs Daktechniek is meer dan alleen daktechniek…


Waarom is reiniging en onderhoud van uw gevel en schoorsteen nodig?
Uw tuin onderhoudt u regelmatig en is altijd tot in de puntjes verzorgd, maar dan kijkt u naar uw gevel en schoorsteen. Die zien er wat minder fris uit, het mos groeit er tegenop. Ook de autogassen en andere vervuiling hebben hun sporen achtergelaten. Dit is niet alleen een minder fijn aanzicht, maar het kan ook schade aanbrengen. Om ervoor te zorgen dat beide weer stralen en beschermt worden, is onderhoud geen overbodige luxe.

Naast dat het de uitstraling van uw woning verbetert draagt onderhoud aan uw gevel en of schoorsteen ook bij aan de levensduur. Door middel van hogedruk reiniging wordt het vuil van het oppervlak gespoten en dat zorgt voor een fris resultaat.

Laat uw gevel en schoorsteen weer stralen!
Schade kan, indien er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grote schade aan uw muur en binnen in uw woning. De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dat deze vochtwerend is. Als uw wand vochtdoorlatend is dan kan dit ook zorgen voor schade binnen uw woning, denk hierbij aan vochtplekken. Tot slot kan een reiniging de waarde van uw huis verhogen, het is dan in een betere staat en aantrekkelijker.

Impregneren
Een mooie gevel en of schoorsteen moet mooi blijven. Door te impregneren voorkomt u achteruitgang. Impregneren is ideaal voor het behoud van een poreus materiaal als baksteen. Bij het impregneren brengen wij een waterafstotende laag aan. Deze kleurloze, ademende laag houdt vocht en voor de meeste gevel- en schoorstenen vervuiling tegen.

Muur met mos