Herkent u dit?

Scheuren in de overlappingen, hoeken en zinken randen, barsten in de bitumen, trimlijsten kapot, grote hoeveelheden water op het dak, vochtige plekken op het plafond en klamme muren? Vorst, regen, wind, warmte en kou, ouderdom en achterstallig onderhoud laten ongewenste sporen na.

Gebreken aan uw dak zijn uiterst vervelend en kunnen leiden tot ernstige schades en hoge kosten.

Scheuren in de overlappingen, hoeken en zinken randen leiden tot het vroeg of laat binnensijpelen van water waarbij ernstige schade wordt aangericht wat leidt tot hoge kosten. Barsten in de bitumen zijn een indicator dat de dakbedekking op het einde van zijn levensduur is.

Kapotte trim- of deklijsten zullen bij harde wind delen van het dak of het volledige dak doen loswaaien. Platte daken zijn niet berekend op grote hoeveelheden water. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties, zelfs het dak kan instorten. Er ontstaan vochtige plekken op het plafond en klamme muren.

Tijdig renoveren is van groot belang in verband met een veelvoud aan kosten. Bij vorst scheuren de muren doordat deze nat en vochtig zijn. Kou, vocht en wind vinden hun weg naar binnen en de warmte ontsnapt via de spleten, scheuren en natte isolatie. Wat leidt tot forse stookkosten. Allemaal het gevolg van een slecht onderhouden dak.

Wilt u weten wat de staat van uw dak is? Twijfelt u eraan?
We komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende inspectie. Hierbij bekijken we de staat van uw dak en brengen de eventuele gebreken in kaart. Indien nodig maken wij daarvoor een passende offerte.