Jaarlijks onderhoud aan uw dak

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook een dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingssysteem, de gebruikte materialen, ligging (nabijheid van bomen) en afschot, zal het dakvlak vervuilen.

Wanneer het dakvlak niet tijdig wordt gecontroleerd op bijvoorbeeld beschadigingen, kan dit leiden tot ernstige (gevolg)schade. Het niet, of tijdig plegen van onderhoud doet afbreuk aan de duurzaamheid van het dak.

Met een onderhoudscontract blijft u op de hoogte van de conditie van uw dak en nemen wij u de totale zorg uit handen.

Wij bieden onderhoudscontracten aan waarbij wij periodiek een onderhoudsbeurt komen verrichten aan uw dakbedekking en geven hierbij persoonlijk advies over de conditie van uw dak. Als naslagwerk voor uzelf werken wij dit uit in een duidelijke rapportage met foto’s.

Een greep uit onze checklist
*het dakvlak, de hemelwaterafvoeren en eventuele goten goed schoonmaken.

*de dakbedekking en de naadverbindingen van de dakbanen op waterdichtheid inspecteren.
*de randafsluitingen, expansievoegen, afsluitprofielen, aansluitingen van afvoeren, doorvoeren, lichtkoepels, schoorstenen en overige doorbrekingen op waterdichtheid inspecteren.
*de dakbedekking op mechanische beschadigingen, chemische vervuiling, scheuren, plooivorming en andere bijzondere gevallen.

Eventuele gebreken die tijdens het onderhoud worden geconstateerd, zullen we indien mogelijk gelijk herstellen.

Omdat iedere situatie anders is maken wij een onderhoudsplan gebaseerd op uw dak, op uw situatie en op uw wensen. Heeft u interesse, wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.